WELKOM      NIEUWS      PROMOTIE      MERKEN      CATALOGUS      DOWNLOAD      ONDERNEMING      TEAM      CONTACT | FR   | NL  ONZE FILOSOFIE 


Sinds de oprichting van ons bedrijf is onze filosofie ongewijzigd gebleven. Het is de reden van ons voortdurende succes op de Belgisch-Luxemburgse markt. In onze ogen vertegenwoordigt ze de vaste ethische waarden: respect voor de klant, een gerichtheid op hun genot en comfort en aandacht voor hun budget.

Bij de grote en dure bedrijfsstructuren met een monopoliepositie rekenen dikwijls overmatige en buitensporige prijzen aan.

Wij geven er de voorkeur aan om u het volgende aan te bieden :


• Optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van de geselecteerde producten.
• Een opmerkelijke prijscompetitiviteit in vergelijking met de marktleiders
• Permanente productbeschikbaarheid uit voorraden in magazijnen nabij
   de luchthaven van Charleroi/ Brussel-Zuid. Levering binnen de 48 uur,
   gratis, portvrij
• Beschikbaarheid van onze commerciële en technische teams.
• Reactieve services en dienst na verkoop, flexibel aangeboden door onze teams: geen enkel probleem met omruiling van producten, zonder discussie.

De flexibiliteit van een organisatie op mensenmaat en een kort distributiecircuit, rechtstreeks van de fabrikant naar de keukeninstallateur,
garandeert u altijd de beste services gecombineerd met de beste prijzen.
DIENST NA VERKOOP (DNV)


Naast de garantie van 5 jaar die meestal wordt aangeboden op sanitaire producten, proberen we lange lijsten van uitsluitingsvoorwaarden, die jammer genoeg in ons vak meer gewoonte dan uitzondering is, zoveel mogelijk te vermijden. In plaats van voor te stellen om cartridges van thermostaatmengkranen te vervangen, laten we het product liever gewoon bij u door een van onze technici vervangen (tenzij hiervan misbruik wordt gemaakt). De gootstenen in kunsthars worden ook zonder discussie bij de consument omgeruild in geval van een niet-mechanische breuk (impact).
Bij CompoNenti wordt Dienstverlening met een grote 'D' geschreven en doen we de naam alle eer aan.

ONZE VESTIGINGEN

Op 5 minuten van de luchthaven van Charleroi/ Brussel-Zuid, op de kruising van de belangrijkste wegen en autowegen (E42 Bergen-Luik/ A54 Charleroi-Brussel/ N90: Route de la Basse Sambre/ R3: grote ring rond Charleroi), verwelkomen wij u in onze vestigingen van maandag tot donderdag van 8:30 uur tot 18:00 uur en op vrijdag doorlopend van 8:30 uur tot 15:00 uur).
1000 m² opslagruimte op niveau 2 en 3.


+ NIEUWS
+ PROMOTIES
+ ONLINE CATALOGUS
 
© Componenti. Algemene verkoopsvoorwaarden. WELKOM      NIEUWS      PROMOTIE      MERKEN      CATALOGUS      DOWNLOAD      ONDERNEMING      TEAM      CONTACT