WELKOM      NIEUWS      PROMOTIE      MERKEN      CATALOGUS      DOWNLOAD      ONDERNEMING      TEAM      CONTACT | FR   | NL  Na de recenteintrede van onze nieuwe partner RODI, is de catalogus enhet productaanbod Airforceaan een nieuw kleedje toe, met:
·         enerzijds originele, markanteen technischsuccesvolle innovatiesen
·         anderzijds democratischeoplossingen om te voldoen aan de behoeften van uw klanten met een beperkt budget.
Onder de velenieuwigheden citeren we de technologie en de innovatieveoplossingen gelinkt aan de nieuwegepatenteerde axiale motoren door Airforce (zeer compact) die een ultraplat productdesign mogelijk maken. Verbonden met de nieuwe koolstoffilters High Efficiency, kan dezeproductlijn direct worden geïnstalleerd, zonder afvoer, met een optimaal resultaat.
·         Innovatieve DownDraft (telescopische dampkap). De nieuwe compacte axiale motoren zijn ondergebracht in het schuifbare gedeelte om de gezuiverde lucht rechtstreeks via de achterkant van de schuiflade af te voeren en om zo weinig mogelijk plaats in te nemen in de kast. Dit resulteert in een eenvoudigere installatie (Easy Fix) en er is plaats voor laden voor kookpotten.
·         PlafonddampkapDesign F 142 X 4- 4axiale motoren voor een debiet van 850 m³/u - RVS filters - ultrafijn design - elegante mix van zwart glas en roestvrij staal, verlichting 4 LED-spotjes, voor een verfijnde en discrete esthetiek – bevestigd aan kabels uit roestvrij staal (2 meter), direct aan het plafond, zonder kast of afvoer, met een optimaal resultaat. De plaatsingshoogte is vrij te kiezen door de gebruiker dankzij de ongeëvenaarde esthetische lichtheid.
·         PlafonddampkapDesign F 139met 2 zwarte glazen schuiflades (Glass Line) en LED-verlichting - direct onder het plafond geplaatst, zonder kast of afvoer, met een optimaal resultaat.
 
In een ander bereik is er denieuwe reeksS 4 (mechanische toetsenbord Soft Touch) die zorgt voor radicale oplossingenin termen van zelden geziene prijsbepaling. En altijd met de hoogste graad van afwerking zoals Airforce dat zo goed kan.
 
Overtuig uzelf, klik HIER voor de nieuwe catalogus Airforce in het PDF-bestand. Wij voegen deze weldra toe aan uw verkoopsmappen. U kunt ook onze catalogus online raadplegen.
 
+ NIEUWS
+ PROMOTIES
+ ONLINE CATALOGUS
 
© Componenti. Algemene verkoopsvoorwaarden. WELKOM      NIEUWS      PROMOTIE      MERKEN      CATALOGUS      DOWNLOAD      ONDERNEMING      TEAM      CONTACT